Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

 Miksi immeiset valittavat
01.01.2011 23:11 | Sipriina

Tuli mieleeni miksi immeiset aina valittavat ja ovatten tyytymättömiä elämäänsä. Kun sen sijaan pitäisi nauttia niistä pienistä iloista mitä on, sillä karikkoja riittää aina, jos pitää mielen iloisena ja koittaa käänttää ts. etsiä huonoista asioista ne hyvät puolet niin olisi elo paljon helpompaa ja mukavampaa.
Joskus oikein naurattaa kun valitetaan esim. voi kauhiaa mää varmaan kuolen mullon niin kova nuha, no miullon vaikka mitä sairauksia jopa syövänkin olen selättänyt, onneksi, niin silloin huvittaa tuo immeisten valitus ja elämäänsä tyytymättömyys. Asiaa aatellessa pitää kyllä paikkansa sanonta ihminen ei ole koskaan tyytyväinen, toinen mikä paikkansa pitänee on mitä enemmän on kokenut vastoinkäymisiä sitä tyytyväisempi eloonsa on, silloin osaa arvostaa niitä elämän iloisia hetkiä ja oikein imeä niistä voimia kestämään kaikki karikot ja vastoinkäymiset.
Kesäisin minä koitan imeä kaikki ihanat ulkoilemiset, lintujen laulun siritykset, ihanat tuosuvat kukkameret ja nurmikot, laineiden liplatuksen ts. kaikki ihanuudet, koska talvet olen kotini vanki, sillä pyörätuolini ei liiku lumessa tai liukkaalla, joten kyllä sitä pitää vaan osata tyytyä siihen vähäänkin mitä on, sillä jatkuva tyytymättömyys vaan katkeroittaa ja onhan hymyilevää immeistä mukavampi katsella kuin mutrusuuta.
Ottakaa siis immeiset järki käteenne ja koittakaa nauttia niin elämän iloista kuin karikoistakin, sillä kaikesta huolimatta elämä on ihanaa, joten nautitaan ja mennään eteenpäin rinta rottingilla, mieli iloisena ja hymy huulilla.


( Päivitetty: 02.01.2011 00:08 )

 - Sipriina | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (2)
 YKSINÄISYYS!
02.03.2009 10:03 | Sipriina

Istuesssani tässä tulin aatelleeksi yksinäisyyttä.
Kuinka totaalinen yksinäisyys kalvaa ja kovertaa sisintä saaden kaiken
näyttämään niin turhalta ja elämän tyhjältä.
Ei ole ketään kelle juttelisi, kuka kävisi, saati kenen luona itse kävisi sitä on vaan yksin neljän seinän sisällä.
Saamatta kertoa kelleen miltä tuntuu, mitä haluaisi, tai ketä kuuntelisi sekin jo auttaisi tähän yksinäisyyteen ja saisi eloa tähän tyhjyyden tunteeseen. Sillä toisen kuuntelu vaikka sitten murheista, antaisi ilon sisimpään koska tuntisi olevansa jollekkin tärkeä ja auttaja.
Kuuntelulla en tarkoita radiota tai televisiota, vaan toista ihmistä sillä siitähän yksinäisyys tulee ei ole ketään ihmistä lähellä, vain kylmä ja kolkko pahansuopaiselta tuntuva yksinäisyys.
Ajatukset lentelevät joskus jopa itseäänkin pelottavaksi, kun mielesyövereistä nousee pintaan, miksi oikein kidun täällä, mitä tarkoitusta on tälläisellä elämällä sillä eihän tämä edes ole elämää.
Varsinkin yöaikaan kun kaikki on hiljaista alkavat aatokset kierrellä ja kaarrella, tuoden silmien eteen kaiken turhuuden ja elämän tarkoituksettomuuden.
Silloin aivan kuin jähmettyy ja näkee kaiken ilottomana ja surullisena toivoen vain pääsevänsä pois täältä tyhjyyden keskeltä jota elämäksi sanotaan.


( Päivitetty: 16.01.2010 12:38 )

 - Sipriina | Kommentit (4)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (8)
 EU Parlamenttiin..yhtä tyhjän kanssa
02.06.2009 11:58 | Sipriina

Minun mielipiteeni ja mielestäni on ensinnäkin se, ette Suomen olisi koskaan pitänyt liittyä EU:hun, sillä kyllä sieltä tulee sellaisia määräyksiä, joita ei kertakaikkiaan Suomessa pystytä ja kyetä täyttämään. Siitäkös sitten tulee moitteita jatkuvasti, otetaan esimerkikisi tämä pakolaisten määrä, kun oman maan kansalaiset on työttöminä ja toiset jopa näkevät nälkää, mikä on totuus sen tiedän itsestäni, niin mitä ei kun tänne vaan valtion siis pieni tuloisten ihmisten elätettäväksi. Ensin pitäisi laittaa oman maan asiat kuntoon ja ihmisille kunnon toimeentuki ja työtä, sitten vasta pakolaisten.
Kyllä Suomalaisten ääni hukkuu parlamentissa, ei ole mitään hyötyä äänestää EU:n parlamenttiin Suomalaisia ei meillä ole siellä niin minkäälaista vältaa. Yhtä tyhjän kanssa Suomi on vaan mennyt alaspäin kaikkineen tukineen ja muineen sen jälkeen kun liityttiin EU:hun.
Äänestäminen on näin ollen täysin turhaa, ja mitään tekemätöntä Suomalaisten ääni ei siellä kuulu eikä tule kuulumaan.


( Päivitetty: 16.01.2010 12:37 )

 - Sipriina | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (5)
 Miksi ihmiset ovat niin suvaisemattomia
15.03.2009 16:31 | Sipriina

Tulimpa tässä aatelleeksi ihmisten suvaitsemattomuutta toisia kohtaan jos kyseessä on asia mitä eivät ole nähneet tahi eivät tunne.
Otetaanpa vaikka liikuntarajoitteiset meitä tuijotetaan ja ei pidetä täysjärkisinä ihmisinä, mika on todella masentavaa samalla myös kaiken ihmettelyn aikana naurettavaa.
Kaiken järjen mukaan jokaisen pitäisi tajuta, ettei jos esimerkiksi jalat ei toimi se ei vaikuta millään tavalla järjen juoksuun tai ajatuksen kulkuun.
Nolona ja kuin anteeksi pyydelleen kysytään miksi olen pyörätuolissa, miksi sitä ei kysyä reilusti ja rempseesti kuin juttelisi tavallisesta asiasta.
Sillä ei me loukkaannuta saati rikuta. Muistan elävästi erään tapauksen liikkeessä, kun myyjä oli laittamassa pyörätuolini takana olevaan kassiin ostoksiani. Ohitse meni eräs vanhempi nais ihminen joka tokaisi, osoittaen tuoliani ettei meikäläiset saa tulla kauppaan kun siellä on muita.
Sitä en todellakaan kiellä se sattui ja kovasti kyyneleet herahtivat silmiini, silloin myyjä sanoi niin kuuluvasti, jotta kaikki sen kuulivat Heli saa tulla tänne milloin tahansa haluaa oli sitten mikä päivä tahi aika tahansa hän on aina tervetullut.
Ihmetykseni onkin suuri miten nykyaikana sattuu tuollaista, kuinka pikkumaisen suvaitsemattomia ihmiset, (eivät toki onneksi lähes tulkoon kaikki), ovat etteivät ajattele miten paljon tuollainen sanominen sattuu ja koskee.
Onneksi heitä on vähemmistö ja esimerkiksi kyseesessä olevassa kaupassa, useat asiakkaat kysyvät ilman pyytämättä, voinko jotenkin auttaa.


( Päivitetty: 16.01.2010 12:36 )

 - Sipriina | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (6)
 Järkyttävää Koulu ammuskelua Saksassa
11.03.2009 20:38 | Sipriina

Olen aivan tyrmistynyt, jälleen 17-vuotias meni entiseen kouluunsa ja alkoi ammuskelemaan.
Kuinka valtavasti taas sanoin kuvaamatonta tuskaa ja surua niin omaisille, jotka menettivät rakkaansa ja läheisensä, kuin myös tämän nuoren pojan omaisille ja läheisille, he myös menettivät rakkaan läheisen.
Kaiken surun keskellä ajatukset miksi emme huomanneetmitään, mikä sai
hänet tekemään näin järkyttävän teon, siinä on sekaisin surua, tuskaa ja itsesyytöksiä.
Mikä saa nuoret voimaan näin pahoin, ettei ole muuta pääsyä pois pahoinvoinnin kynsistä kuin mennä ampumaan ystäviään, opettajiaan ja muita samanikäisiä nuoria.
Seitsemäntoista menetti henkensä ja moni loukkaantui, ei tälläistä kykene hahmottamaan tuntee vain suurta tuskaa ja surua syvällä sisimmässään.
Kaikki tuntuu niin turhalta, koska tämäkin olisi voitu ehkä välttää paneutumalla nuorten pahoinvointiin ja siten löydetty keino millä ja miten
auttaisi heitä.
Surullisena totean vain, että toivon totisesti tämän hellittävän ja löydettäisiin
jonkinmoinen apu pahoinvoiville nuorille, jotta ei enään veisi henkeä toisilta ja siinä samalla itseltäänkin.
Vaikka tämä tapahtui Saksassa koskee se meitä kaikkia kun vielä mietitään millaiset traumat saavat muut paikalla olijat, niistä ei hevillä pääse eroon
valtaisa pelko jäytää varmasti sisintä pitkän aikaa, ehkä jopa vuosia.
Toivotaan tälläisen hellittävän ja paneutumalla asiaan löydettäisiin apu mikä auttaisi pahoinvoivia nuoria, sillä tälläinen on valtaisa avun huuto.


 - Sipriina | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (4)
 KOHTI UUTTAVIIKKOA ja KEVÄTTÄ!!
09.03.2009 08:07 | Sipriina

Niin sitä jälleen ollaan uuden ja tuntemattoman alkaneen viikon alussa. Matkataan kuitenkin mieli avoimena vastaanottamaan kaikki mtä vastaan tulee.
Kaikki jokainen uusipäivä vie meitä hirmuvauhtia kohti kevättä, säätkin vaihtelevatten joka päivä, eilen oli ihana auringon siivittämä päivä, joka nosti mielenkin melkein lentoon, no tänään taas tulloo lunta.
Päivät mennöö noppeesti, ettei perässä meinaa pysyä.
Matkataan hurjalla vauhdilla, että viuhuna vaa korvissa suhisoo kohti aurinkoista kevättä.


 - Sipriina | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (4)
 NAISTEN PÄIVÄ!
08.03.2009 11:30 | Sipriina

Naistenpäivä mitä se tarkoittanee, moni ajattelee että silloin naisien
pitäisi nousta barrikaadille ja huutaa tasa-arvoisuutta.
Miksi käyttäisimme tämän kunnian, minkä olemme saaneet,
turhaan huutoon tasa-arvoisuudesta.
Nauttikaamme siitä, että meille on annettu tälläinen kunnia kuin
NAISTENPÄIVÄ!!
       


( Päivitetty: 08.03.2009 11:38 )

 - Sipriina | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (3)
 NAISTENPÄIVÄ, miksi menee arvosteluksi!
28.02.2009 13:36 | Sipriina

Ajattelin tässä miesten ja naisten tasa-arvoisuutta kirjuutankin hiukan omia näkemyksiäni asiasta.
Jos nyt aatellaan vaikkapa sitä mihin ensin kiinnitetään huomiota tässä kyseisessä asiassa eli palkkaan.
On totta että ensimmäkin mies saattaa saada parempaa palkkaa jopa samasta työstä mitä nainen, vain siksi että on ns. kaksilahkeinen.
Johtajaksi taas nainen pääsee edelleen harvemmin kuin mies, tosin asiassa on paljon edistytty, ja koko ajan toivottavasti edistytään edelleen.
Ehkäpä joskus vielä ollaan samanvertaisia miesten suhteen niin palkka kuin johtajuus asiassakin.
Toivoa todella sopii, sillä kun aatellaan niin useimmiten naiset ovat esim. yksinhuoltajia, ja silloin tarvitsisivatten ehdottomasti saman palkan ja edut mitä miehillä on.
Toinen asia onkin ns. naisten alat kuten esim. siivoojat, myyjät, sairaanhoitajat ja yleensä terveydenhoitajat, labrantit ym. Tosin minua ilahduttaa suuresti että näihin ammatteihin on kovasti myös tullut miehiä,
edelleen ns. naisten ammatit on alipalkattuja.
Tämä saa piisata tästä, sillä elämässähän on paljon muitakin asioita ja silloin on myös miehet eriasemassa kuin naiset, tarkoitan sitä että on asioita joita ei useinkaan huomioida miesten ja naisten eri arvoisesta asemasta.
Milloin oppisimme huomaamaan esimerkiksi mitä vaille mies jää kun hankkii perheelleen elatuksen. Omien lapsiensa kasvaminen, kehittyminen, ensiaskeleet jää usein heiltä näkemättä tämä nykyinen ns. "äitiysloma" miehille on todella hieno edistysaskel, mutta riittämätön paljon vielä tarvitaan ja oikealla tiellä ollaan.
Ajatelkaas jos emme nyt olekkaan tasa-arvoisia niin ainakin vanhuksina,
joista ei nykypäivänä huolehdita vaan jätetään oman onnensa nojaan.
Naistenpäivä on hieno huomionosoitus naisten kunniaksi, jätetään siis liika arvosteleminen ja nautiaan päivästä joka on meille NAISILLE.
Mitään muuta kuin nautitaan siitä, RUUSU NAISTENPÄIVÄN kunniaksi.

                    Onko Suomi tasa-arvoinen

                            

 

( Päivitetty: 28.02.2009 14:15 )

 - Sipriina | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
 Taas alkoi penkkiurheilu
19.02.2009 16:39 | Sipriina

Nuin ikkään taas alkoi MM-kisat ja kultaakin tuli heti ensimmäisessä lajissa.  Aino-Kaisa Saarinen hiihti niin hienosti, ettei voi kun olla ylpeä Suomalainen.
Nyt sitten taas takamus puutuu kun silmät sirrillään toljottaa töllä ja samalla kuuntelee ratsioonia.
Ootanhan mie toistakin mitallia tänään kun menossa on yhdistetyn hiihto ja illemmalla mäki ja siinähän Anssi Koivuranta on tunnetusti hyvä.
No niin hienot on mahdollisuudet Anssilla hiihti viidenneksi, soiskoos tänään jo toisen kerran maamme laulu, heti ensimmäisenä MM-kisa päivänä.
No huomenissa en sitten kerkeekkään päivällä kahtella kun lääkäri on kello 11.00 ja käyn samalla kaupassa, enkä tiiä kuin kauan taas saa invataksia oottaa joskushan menee pari-kolme tuntiakin.  Enkähän  pääse kulkemaan muuten kun pyörätuoli vaan lyö tyhjää lumessa ja jäässä. Näin talvisin olen kotini vanki, mutta kesällä sitten mennään mussukan kanssa niin että alta pois kannot ja männynkävyt kun mie ja mussukka tullaan, että nuppi tutisee. Mutten voi täälä hetkellä kuin todeta on hienoa olla Suomalainen,
hyvä me ja ennenkaikkea urheilijat, jotka suo näitä ihania vaikkakin itkun sekaisia, onnellisia, hetkiä meille. Kaikki parhaansa tekevätten ja siitä ei voi kuin kiittää.. HYVÄ SUOMI!!


( Päivitetty: 19.02.2009 17:21 )

 - Sipriina | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
 18.02.2009 15:34 | sipriina
Seuraa blogiani PointBlog.fi:ssä
 - sipriina | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Ystävänpäivä
16.02.2009 10:01 | Sipriina

Niin se ystävänpäivä oli ja meni, mutta jotensakkin ihmetyttää että vain kerran vuodessa muistettaisiin ystäviä.
Mielestäni ystävät ovat niin arvokkaita, että heitä on muistettava joka päivä, tunti, minuutti, sekuntti toisin sanoen aina ei vain kerran vuodessa.
No mitä ystävyys sitten on, minusta se on antamista, enkä tarkoita tavaraa tahi muuta ostettua vaan aikaa, rakkautta, kuuntelua, osanottoa, olla aina saatavilla ja lähettyvillä vaikka matkaa olisi satoja kilometrejä.
Toisen tässä tapauksessa ystävän kuuntelu on erittäin tärkeä ja hieno piirre kun sen osaa, saa myös itselleen hyvän mielen, että kuunteli toisen lähimmäisen vaikkapa murheita, sydänsuruja tahi mitä vaan sillä se kuuluu erittäin suurena osana ystävyyteen. Ottaa osaa toisen iloon, suruun, kaikkiin mitä elämässä tapahtuu ja sitä piisaakin monen kirjava kirjo, siispä immeiset muistakaa, että ystävyys on myös antamista ei vain ottamista.


( Päivitetty: 16.02.2009 12:08 )

 - Sipriina | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (2)©2019 sipriina - suntuubi.com